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The science of food : an introduction to food science, nutrition, and microbiology

by P. M. Gaman and K. B. Sherrington ; : pbk. -- Pergamon Press, 1977. -- (Pergamon international library of science, technology, engineering and social studies). <BB00089921>
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No. 巻号 注記 所蔵館 配置場所 請求記号 状態 返却予定日 予約
0001 壬生 1F_基礎医学図書(QS-QZ) QU145-G186 0件
No. 0001
巻号
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所蔵館 壬生
配置場所 1F_基礎医学図書(QS-QZ)
請求記号 QU145-G186
状態
返却予定日
予約 0件

書誌詳細

標題および責任表示 The science of food : an introduction to food science, nutrition, and microbiology / by P. M. Gaman and K. B. Sherrington
出版・頒布事項 Oxford ; New York : Pergamon Press , 1977
形態事項 xi, 300 p. : ill. ; 22 cm
巻号情報
ISBN 0080199488
巻号情報
巻次等 : pbk
ISBN 008019947X
書誌構造リンク Pergamon international library of science, technology, engineering and social studies <BB00008512>//a
注記 Includes bibliographical references and index
学情ID BA45555249
本文言語コード 英語
著者標目リンク *Gaman, P. M. <AU00052163>
著者標目リンク Sherrington, K. B. <AU00052164> joint author
分類標目 LCC:TX531
分類標目 DC:641.1
分類標目 NLMC:QU145
件名標目等 Food -- Composition
件名標目等 Food -- Microbiology
件名標目等 Nutrition