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Gum technology in the food industry

Martin Glicksman. -- Academic Press, 1969. -- (Food science and technology : a series of monographs ; 8). <BB00100964>
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No. 巻号 注記 所蔵館 配置場所 請求記号 状態 返却予定日 予約
0001 壬生 1F_一般図書(0-8) 588.39-G559 0件
No. 0001
巻号
所蔵館
所蔵館 壬生
配置場所 1F_一般図書(0-8)
請求記号 588.39-G559
状態
返却予定日
予約 0件

書誌詳細

標題および責任表示 Gum technology in the food industry / Martin Glicksman
出版・頒布事項 New York : Academic Press , 1969
形態事項 xiii, 590 p : illus ; 24 cm
巻号情報
ISBN 012286350X
書誌構造リンク Food science and technology : a series of monographs <BB00030328> 8//a
注記 Includes bibliographies
学情ID BA31360999
本文言語コード 英語
著者標目リンク *Glicksman, Martin <AU00052059>
分類標目 LCC:TP374.G8
分類標目 DC:664
件名標目等 Gums and resins
件名標目等 Food industry and trade